CB MORELL – SFA

CB MORELL 51-47 SFA

Dissabte, malgrat l’hora nocturna en què vam començar el partit, a les 20:30 del vespre, vam disputar un dels millors partits.

Va ser un partit molt intens i amb bones sensacions a nivell d’equip. Les coses ens sortien prou bé, vam parar les principals jugadores del Morell, vam ser agressives en defensa que ens va ajudar a continuar-ho sent en atac, robant pilotes i fent molts contraatacs.

Tot i les bones sensacions, ens va faltar alguna cosa, alguna espurna … Vam aconseguir deixar a l’adversari en 50 punts justos, malgrat que nosaltres ens va faltar poc per arribar. és un bon símptoma de la nostra defensa, que comença a ser un fortí. Ara però, el que ens costa més és en atacar i en especial anotar.

Ens va fallar i molt l’encert en tirs lliures, que fins ara no ens havia passat, vam fer 9 de 21 llançaments realitzats. En aquest cas, aquest tipus de tir ens ha resultat molt decisiu que podria haver canviat la balança del resultat final.

Comencem a saber els nostres punts forts i els febles, anem a consolidar-los i a millorar-los, respectivament. Partit a partit, jugada a jugada, cistella a cistella, defensa a defensa, som fortes, i seguirem treballant per portar els millors resultats!

5, 6, 7 MA-NYA-NET