A.E.S.E. vs SM

Victòria a la difícil pista del A.E.S.E. per 22 punts de diferència. 

Tot i els 22 punts, l’equip local a mesura que recuperi jugadors i es faci a la categoria anirà escalant posicions a la classificació.

El partit es va ficar de cara en els primers instants de joc amb un 2-18 a favor dels nostres. Després ja va ser un control en tot moment del partit, excepte el 3r quart que vam patir una petita relaxació i els locals ho van aprofitar amb una sèrie de triples que els van ficar a 7 punts a falta de 4 minuts per acabar el 3r quart.

Però una ràpida reacció i la rotació de tots els jugadors de l’equip va donar una nova cara al partit i ja fins al final va ser un control d’ell.

El que parlem sempre i no ens cansarem de dir, no hi ha rival fàcil ni difícil, no hi ha partit impossible de perdre o de guanyar, podem guanyar al millor i perdre contra el pitjor, o sé nosaltres els que estem a baix i guanyar contra els de dalt o al revés.

La clau és sempre treballar fins al final, no donar motius per pensar en la derrota ni relaxar-nos pensant en la victòria.
Pas a pas, seguim treballant i seguirem.
Proper partit a casa és vital que ens acompanyi l’afició, juguem contra un rival directe en aquests moments, el A.B. Vendrell, que va empatat amb nosaltres a la classificació.
Us esperem a tots!!!
5, 6, 7, MAA NYAA NEET