SFA – PLOMS

Segona victòria del SFA a casa davant el CN PLOMS, 49-39.

Dissabte vam sortir molt posades en el patit. Vam començar molt bé i vam saber finalitzar-lo millor, per sobre del marcador. Ens va costar bastant anotar cistelles fàcils, en canvi, vam tenir molta més sort en cistelles més difícils de fer-les entrar. 

La defensa que vam fer ens va permetre que el Ploms no ens agafés per sorpresa en els seus típics contraatacs. I una bona sortida de pressió, en especial, davant del 2c1 que fan tant a mig camp com a les cantonades del nostre camp ofensiu. 

A més a més, de què les coses ens van sortir bé, vam comptar amb la serenor i en assumir que els erros es cometen, i que d’ells s’aprèn, no que he d’abaixar el cap perquè en faig.

Tot i la victòria hem de seguir treballant, aprendre i lluitar. No baixar els braços i prendre’ns cada entrenament com a preparació del partit i fer-ho el màxim intens possible. 

5, 6, 7 MANYANET!!