Dos partits en un mateix cap de setmana del CMV

Cap de setmana complicat i dur per l’equip cadet que encadenava dues victòries seguides.
Un partit dissabte i un altre diumenge, els dos de molta exigència física, ja que presentàvem algunes baixes importants. El primer contra CB Àguiles va desgastar molt físicament al Manyanet, baixa intensitat defensiva i poca circulació ràpida de pilota. Tot i ser superiors físicament, el treball d’ajudes defensives i rebot, es va veure amb escassetat durant tot el partit, al igual que el balanç defensiu, on vam deixar córrer al rival amb massa facilitat. 
Pel que fa al diumenge contra el TGN , un partit igualat durant el primer quart d’hora de joc, fins que, ja sigui pel casament acumulat del dia anterior, o la poca intensitat defensiva, en 4 minuts ,TGN, fa un parcial de 0-18 que sentencia el partit.
Finalment dues derrotes molt dures en dos dies, que serviran per corregir molts errors,  i aixecar el cap per seguir sumant victòries altre vegada.