SF TERRITORIAL

EL NOSTRE SÈNIOR FEMENÍ TERRITORIAL
Fa dos caps de setmana que el sènior femení B del Manyanet Reus s’ha estrenat a la competició territorial.
L’objectiu és aconseguir ser competitives i millorar la aportació de totes les jugadores de l’equip.
El primer partit a Vendrell (64 -35) el vam perdre clarament. Tot i les ganes i l’esforç per competir, masses errors sota cistella i molts dubtes i inseguretats van passar-nos factura.
El bàsquet ha de ser diversió, però quan entra la por i la inseguretat tot canvia. (Pepu Hernández).
 
 
El segon partit, també fora de casa, davant el AD Torreforta (40-56) ens dóna un resultat que és coseqüencia de voler fer les coses millor, de lluitar tots els minuts. L’encert amb 10 triples entre 7 jugadores és una bona mostra de l’éxit en aquest joc quan ets valent, quan t’atreveixes a decidir perquè al darrera comptes amb un gran treball defensiu.
Som un equip molt jove que seguirà treballant per ser competitives en totes les situacions, prescindint de valorar el resultat final com un objectiu. VEIENT EL RESULTAT FINAL NOMÉS COM UNA CONSEQÜÈNCIA MÉS DE LA NOSTRA VOLUNTAT DE MILLORAR I SABER COMPETIR.