Benjamí femení

Ja portem  un mes d’entrenaments! El benjamí femení  de  4t ens estem posant en forma per començar la lliga el dia 5 de novembre i estem en una bona línia de treball.

Aquesta any serem les grans de la categoria i esperem que tot el treball que ja vam començar l’any passat es vegi a la pista.

Durant la temporada intentarem polir detalls perquè ja sabem que aquestes nenes d‘intensitat i ganes van sobrades però no en tenim prou i volem una mica més ja que creiem que ho poden fer. Cal estar més atentes i escoltar més durant els entrenaments perquè és aquí on es millora.

Aquest cap de setmana ha estat complert!!!

El dissabte vam anar a la Trobada d’Escoles de Tarragona i vam jugar contra:  Sant Pau i l’Arrabassada i el diumenge vam jugar  a la nostra Trobada d’Escoles ho vam fer contra els Ganxets i la Salle Tarragona.  Teníem moltes ganes de tornar a jugar i competir i ens ho vam passar molt bé.

El pròxim cap de setmana més a la Trobada de la Salle Tarragona.

5,6,7 MA-NYA-NET!!!!