Victòria del Sènior Masculí davant el Torredembarra

Manyanet Reus 79 – Torredembarra B.C. 53

Primer partit del 2a Catalana Masculí i primera victòria de la Temporada.

Aquest dissabte s’ha obert la lliga al pavelló del Bàsquet Manyanet amb victòria del Sènior Masculí davant el Torredembarra, un equip que tot i que retorna a la categoria després de pujar l’any passat quedant 1r de grup de Tercera, són guerrilleros i tenen molt que dir.
El partit va començar amb un intercanvi de cistelles. Un petit parcial de 5-11 va fer que els nostres es posessin les piles i capgiressin el marcador per acabar el primer quart amb un 24-14.
A partir d’aquí la cosa va anar de menys a més. El segon quart va se molt igualat, un +2 de diferència en el parcial va fer que marxèssim a la mitja part +12.
Però els nostres, no conformes amb el resultat, van seguir treballant i no van deixar de lluitar fina al final per obtenir el resultat de 79-53 amb el qual, el nostre 2a Catalana Masculí va tancar un bon inici de lliga i va deixar clar, que el treball i l’esforç, són el lema del grup. Es podrà jugar millor o pitjo, es podran guanyar més o menys, però tot s’ha de basar en: “Treball i Esforç”.
Seguim, la temporada és molt llarga i ens queda molt per davant.
5, 6, 7,  MAA NYAA NETT!!