1a Temp. dels Babies

Primera temporada com a jugadors i jugadores de bàsquet. Ha estat la nostra primera experiència, i aquí m’incloc jo també. 
Pel que fa als i les components de l’equip, s’han estrenat en aquest esport que han triat. Un esport bastant complert on treballem des de les mans i braços fins a les cames i peus. Exercicis de tot tipus i divertits, des dels circuits, passant pels racons i fins arribar als jocs i petites competicions, simulacres de partit dins del mateix entrenament. 

Sabem encertar a la nostra mida de cistella, però també a les mitjanes i grans, amb la nostra pilota (B3), la dels minis (B5) i amb la dels grans (B7). Han treballat molt durant tot l’any, aprenent a coordinar-se, a ajustar el llançament segons la mida de pilota i la distància, punts de suport com el taulell, a bota amb les dues mans, del dret, enrere, de costat, de barreja de tot …

Però mentre fèiem tot això vam disputar diversos amistosos, en vam fer un a principi de curs, i un altre a meitats. Però ha estat ara cap al final de temporada quan hem jugat més, un total de 2 partits en 15 dies. En tots ells se’ls hi ha vist una evolució, una millora, una transformació molt gran. 

Això també s’ha palpat des de l’equip tècnic, on quasi bé tots s’estrenaven juntament amb una nova metodologia de fer aprendre el bàsquet. Una metodologia on el jugador i jugadora prenen part d’aquest i en són el centre d’interès. Activitats que giren entorn els seus aprenentatges, el seu interès i les seves motivacions, on no paren mai, en constant moviment. Al llarg del curs s’han fet canvis per millorar-lo i que de cara a la pròxima temporada ho seguirem fent. Ha estat un plaer que ells i elles aprenguin i que jo també ho hagi pogut fer. Juntament amb la introducció de la mascota física del nostre club, l’Abella Manya, que ens ha acompanyat en tots i cadascun dels entrenaments i partits de la temporada. 

Vull acabar donant les gràcies als jugadors i jugadores, m’emporto un sac ple d’experiències molt bones, de les families que sempre han fet costat i han trobat una petita esquerda per poder assistir a les diferents trobades que hem anat i realitzat, i com no, tot l’equip tècnic, des de les entrenadores ajudants, Maria, Leire i Núria, fins al cos tècnic de coordinadors i Junta.

Per això i molt més, per la pròxima temporada que ja comença des d’aquest equip…

Moltes gràcies i us esperem la pròxima temporada, ja com a prebenjamins i disputant partits en una lliga!!!