Gran temp. Del IFG

Temporada esplèndida de l’infantil femení groc. Vam començar al setembre com a equip, ja que és un equip nou format aquesta temporada, amb jugadores de diferents procedències.Entre elles hi ha de preinfantils i infantils. Respecte a les primeres són procedents de l’escola Alberich i Casas i de la mare Molas. Respecte a les segones ja jugaven al nostre club. Totes elles han donat la talla durant tota la temporada, malgrat els pujos i baixos que té competir.

Durant la fase prèvia vam fer un treball molt bo, cosa que se’ns ha reflectit en els resultats que hem obtingut. Ens vam classificar en una competició que no ens plantejàvem arribar en un primer pla. Ha estat gràcies al bon treball realitzat per cadascuna d’elles.

En la competició de nivell B1, hem tingut de tot. Vam començar amb poques esperances altre cop, però amb molta insistència, intensitat i treball vam tenir un altre gir, vam aconseguir la primera victòria davant un equip difícil de superar i sent molt poques, ja que teníem moltes baixes, i vam superar-lo. Després, va venir una segona victòria i més endavant vam tenir dues oportunitats més d’aconseguir-ne més.

Gràcies al treball realitzat, al cansament que van saber superar, a l’angoixa i frustració que podia sorgir de les derrotes que ens feien. Però com deia en Guardiola Si t’aixeques ben d’hora, però ben d’hora jo li afegeixo, i treballes amb dedicació, estima i motivació, arribaràs a la teva fita. I així ho hem fet.

També dir, que jo, Joan Marc, ha estat el primer any que he portat un equip d’aquesta edat i a més femení, cosa que mai hi havia estat ni com a segon entrenador. Em feia por, respecte, però gràcies a les jugadores i a les famílies, la temporada ha estat exitosa amb molts avenços en totes elles.

Vull donar les gràcies a totes i cadascuna d’elles, per ordre de dorsal, Lucía, Aina, Alba, Ainhoa, Marina R., Masha, Laura, Blanca, Marina C., Joana i Laia, a més de les companyes de l’infantil verd com les alevines que de tant en tant ens han ajudat.

Ha estat un plaer portar-vos, i tot i els alts i baixos que puguem haver tingut, sempre us portaré amb mi, heu estat les meves primeres “nenes”. I és per això, que tant si us porto com si no, sabeu que teniu un gran amic, un company de hobby que el tindreu sempre que el necessiteu.

Gràcies per tot, però encara ens queda el torneig, el 3×3 i el concurs de tir per acabar-ho de gaudir, ho espremerem fins al final!

5, 6, 7 MANYANEEET !!!