IFG vs IFV

Aquest dissabte vam jugar contra les verdes al pavelló.

IMG-20160416-WA0003Vam sortir, molt però que molt adormides, i quan dic molt, és molt. Primer i segon període van ser desastrossos, no sabíem fer res de res … En canvi, com ja trobava a faltar, el tercer període va ser molt diferent. Puc dir que vam jugar dos partits contra les verdes, el partit del 1r i 2n període, i l’altre partit amb la resta de períodes, del 3r fins al 8è.
Fins aleshores vam perdre moltíssimes pilotes i només vam anar a cistella 2 vegades en 10 minuts, i a més, en totes dues vam provocar faltes en defensa, que ens va permetre lleçar tirs lliures. La resta ddel partit va seguir la tònica que portem treballant fins ara. Vam treballar molt bé en atac, deixant anar ràpid la pilota tot i que a vegades ens costava bastant … érem directes a cistella (quan volíem) i intentàvem defensar els talls pel davant, que és un dels aaaspectes que hem introduit últimament.
En general, ens va costar tot una mica, però no vam parar de treballar. Aquesta setmana juguem dimecres al camp del TGN (Sagrat Cor de Tarragona) i dissabte, dia de Sant Jordi, anem a Montblanc a jugar, i potser cau alguna rosqa o algun llibre en el poble de la llegenda, qui sap. Nosaltres però, primer anirem a fer un molt bon partit.
5, 6, 7 MA-NYA-NEET !!!