SFA vs Cornellà

Molt bon partit de les nostres sèniors. Vam guanyar a un rival molt difícil i amb poques esperances per poder-ho fer. Tot i això així ho vam fer. Amb un resultat de 63 a 52, vam guanyar al CB Cornellà.

Un equip molt bo, on tenen quatre jugadores difícils de parar, les ganes de les nostres no els hi van permetre deixar fer gaire cosa. Sabíem que tenen un molt bon joc d’interiors, i tenen un parell d’exteriors ràpides. La nostra defensa es va basar en parar aquestes jugadores.
El primer i segon període vam fer el mateix parcial: 12-11 i 12-11, basat sobretot el primer en rebots, i el segon en pilotes robades. En canvi, el tercer període ens el van guanyar les del Cornellà, amb un 11-15, on ens van retallar distàncies i se’ns van posar per davant. Però una molt bona gestió del marcadorr i del partit, ens va permetre donar un bon cop de taula i posar-nos per davant del marcador. I així ho vam anar fent, ampliant a poc a poc, amb molt bones defensa, jugant amb el temps i assegurant les cistelles, correns, fins i tot, en els últims segons de partit, fent contraatacs, apurant fins la úlima gota d’energia per poder endur-nos una victòria més.
Els entrenadors estem molt contents de les nostres noies, estan treballant molt, de valent i amb molta intensitat. Els resultats es veuen, queda una última recta, un pèl llarga, però l’hem de fer i l’hem de cumplir. Diumenge juguem a les 19:45 a la pista del REUS DEPORTIU, volem omplir la grada de la nostra afició. Per això us fem la crida: VENIU A ANIMAR-NOS AL REUS DEPORTIU, DIUMENGE 24 D’ABRIL A LES 19:45
SOM MANYANET!!!!