PB1 vs PB2

Dijous vam jugar contra els de segon, els que entrenen la Raquel i la Marta. Aquest va ser el nostre últim partit de lliga de la competició en categoria prebenjamí del Consell Esportiu Baix Camp.

IMG-20160414-WA0017Vam fer un dels nostres millors partits, malgrat que els de segon no ens van deixar fer gaire cosa. L’únic que vaig voler avaluar va ser la progressió dels meus i meves jugadores. Com hem millorat des de la primera vegada que vam jugar contra els de segon per allà al novembre.
Ja sabem anar cap a cistella sense gaire por, llencem i hi arribem, i fins i tot ens entra alguna que altra pilota i fem així, punts. Hem après el concepte de sacada, sobretot quan ens posen cistella, botem amb una mà la gran majoria i no parem de botar gaire. En defensa, comencem a estructurar-nos, a lluitar per la pilota, anar-la a buscar i agafar-la.
Tot plegat, moltes coses que hem anat treballant durant el curs i que, aquest dijous les coses van sortir molt millor que no pas quan vam començar.
Ara estem a l’espera d’anar a alguna trobada o torneig …
5,6 ,7 MANYANET!!!