SFA vs CB Lleida

SFA 62-55 CB LLEIDAVictòria molt treballada per les nostres sèniors. El partit el vam començar malament, encistellant poc, tirant sovint a cistella, però no hi havia manera, en canvi les visitants van poder anotar més que nosaltres. El ritme del partit va ser molt ràpid, hi havia molta velocitat, cap a un costat i cap a l’altre. En aquest partit van prendre importància els contraatacs, intentant no fer joc interior ja que tenien dues jugadores molt altes. I vam acabar a -10 punts en la mitja part (24-34).

Per contra i en sorpresa, vam sortir el tercer períodes molt intenses i agressives, cosa que ens va fer sumar molt i molt, i vam retallar distàncies, i fins i tot posar-nos per davant, un parcial de 22 a 9. Però, amb la diferència de +3 punts, va donar molt de joc durant tot el quart període, on la tensió es podia palpar en l’ambient del pavelló. Després de dos triples molt decisius, vam poder aconseguir la victòria, i a més, superar l’average del partit d’anada.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!