Torneig Claret Valls

Avui diumenge 10 d’abril a les 08:15 h del matí hem sortit tota l’expedició del benjamí femení des de l’escola per jugar al Torneig Claret de Valls.

Primer partit a les 09:15 contra les amfitriones, ha estat un partit que hem controlat en tot moment. Hem defensat molt bé, cadascú la seva jugadora i fins i tot quan alguna companya tenia problemes fent la primera ajuda.

El segon partit a les 10:30 sense quasi ni poder fer un mos hem jugat contra la Salle Tarragona. Ha estat un partit més disputat que no pas el primer. El primer quart hem sortit molt fortes i hem jugat molt bé. Ens estem passant molt millor la pilota i ja veiem que quan una jugadora està sola se li ha de fer arribar perquè aquesta anoti. Era difícil seguir aquest ritme tan alt i intens, el nostre cansament i que elles estaven més fresques ens ha passat factura en el segon quart. Però tal i com ens tenen acostumades durant tota la temporada aquestes jugadores han tret el seu caràcter i en el tercer quart ens hem posat per davant del marcador. A l’últim quart hem acabat de sentenciar el partit.

En una trobada com avui podem valorar el treball ,ja que hem jugat contra nenes de 3r, i ho podem dir estem en un bon camí. No ens enganyarem ens falta polir coses: no podem fallar entrades ni tirs sota cistella, no podem passar la pilota a l’altre equip etc… però molt satisfeta i orgullosa ja que TOTES estan millorant.

 

“Sé que en el deporte no puedes siempre ganar, pero sí estás obligado a luchar, eso siempre. Ganar es cuestión de un balón, de una defensa.” Dusko Ivanovic

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!!