IFG s Montblanc

Primera victòria de la segona fase!!Tot s’ha de dir, per fi ha arribat, per fi la esperada victòria. Remarco que ja vam guanyar al Vila-seca però al ser 1 menys per arribar a les obligatòries per a que contés vàlid, no ens la van poder donar. Estem treballant bastant bé, i en els darrers dos partits així ho hem demostrat. Ens dóna molt aquesta victòria, molt. Però a la vegada que ens dóna és fràgil i fàcil que ens prengui. És veritat que les coses ens van sortir bé, que a poc a poc juguem molt millor, seleccionant millor els 1c1, els llançaments a cistella, treballar-se una bona defensa des del moment que saquen fins que tornem a tenir la pilota en les nostres mans. 

Però les ganes, canvi d’actitud també ens ha ajudat. Tirar endavant vers les derrotes i derrotes, aixecar el cap i seguir treballant. Això és el que ens està ajudant a estar on estem, a millorar, a que les coses arribin. Tanquem la primera volta amb una victòria inesperada. Ens ha de motivar, seguir treballant encara més perquè se’ns ha quedat demostrat que insistint, i tornant a insistir, les coses surten, i aquesta és la línia a seguir.

Nenes, a continuar treballant i tirar endavant, som-hi!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET