Calafell vs IFG

Aquest dissabte vam arribar a tocar amb la punta dels dits la nostra primera victòria davant el Calafell a casa seva.Vam jugar un partidàs, molt bé totes les que vam ser allí, genial. Vaig gaudir molt d’aquell partit. Per fi vam tenir un rival contra qui jugar un tu a tu igualat i on ens ho havíem de currar per obtenir la victòria.

Vam defensar bastant, tot i així ens trencaven ràpid el 1c1, que l’hem de seguir millorant i entrenant. Hem de jugar una mica més amb el cap aixecat per veure la jugadora que hi ha davant meu i fer-li una bona passada per a que pugui acabar bé a cistella. I, si a més, arribem a encistellar tot el que no vam fer, segurament la victòria ens l’haguéssim emportat.

Ens hagués anat molt bé, estaríem contentes per haver-lo guanyat. Tot i això, no sé fins a quin punt, potser d’aquesta manera, ens esforcem una mica més als entrenaments i de cara als pròxims partits podem donar més d’una sorpresa als equips rivals demostrant-los-hi que som dures de roure.

Noies, no baixeu, continueu, no pareu, tot arriba!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!