SFA vs Sedis Efausa

Importantíssima victòria aquest diumenge a la tarda al pavelló davant el SEDIS EFAUSA. Una victòria que ens dóna aires oxigenats a la classificació i que ens obre una mica més, la porta a la permanència a la categoria.El partit, val a dir, que anàvem més al seu ritme que al nostre. El primer període el vam arribar a empatar 12 a 12, degut a una baixada en la intensitat defensiva per part de les nostres sèniors. El segon, en canvi, vam saber marcar diferències amb un 18 a 11. Tot i això ens va costar, ja que en la nostra defensa zona, ens van arribar a llençar de 3 masses vegades, i sense que cap arribés a puntejar.

Després del descans i amb un +7 al marcador de la mitja part, vam començar amb una mica menys d’intensitat que el que portàvem fent fins aleshores. Vam anar molt estressades, alterades pel seu joc ràpid, i ens va passar factura, amb un parcial de 13 a 16. Aquesta pèrdua de 3 punts d’avantatge, ens va pressionar molt durant l’últim període ja que necessitàvem guanyar el partit, però sobretot, l’average. Finalment, i després d’un boníssim treball d’atac, partint d’una molt bona defensa, vam aconseguir que tant la victòria com l’average, es quedés amb nosaltres.

Ara cal seguir, no afluixar, estem fent bé la feina. El pastís s’està coent, anem a fer-ho bé, anem a fer història!

5,6,7 MANYANEET!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s