Babies vs Salle TGN

Aquest dissabte vam jugar una trobada amb els nostres, ja germans, l’escola de La Salle de TGN, amb el seu grup de p5. 

Tot i ser només 5, i jugant 4 contra 4, ens van donar molta feina, corrien molt. Nosaltres, vam veure que ells corrien i vam aprofitar també per córrer nosaltres. Vam llençar moltes vegades a cistella, i vam ser capaços de posar-ne una! És tot un èxit això, ja que és el nostre primer any i ens costa arribar a aquella alçada de cistella. Però també vam començar a aprendre que significa la paraula defensar que a vegades senten i pregunten en l’entrenament, ja que ho van haver de fer …Les seves entrenadores (i en Joan Marc), estem molt contentes amb ells i elles, van córrer i llençar moltes vegades, i d’això estem molt satisfets. Esperem tornar a jugar aviat. En quan sapiguem alguna cosa, us ho comunicarem, perquè si ens veniu a veurre, xalareu!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s