Vendrell vs IMV

Vendrell 59 – 79 IMV

L’infantil masculí verd del Pare Manyanet es va enfrontar al Vendrell on va haver igualtat fins al final del setè quart. Els visitants arrivaben a Vendrell amb una victòria no esperada a domicili i on la progressió com a equip era important.

El matx, va començar igualat i amb una lleujera avantatge per l’equip local, on l’equip visitant va saber contrarrestar a partir de bones defenses i contraatacs. Al partir del tercer període els visitants van marxar de 10 punts, tot i que els locals no es van donar per vençuts arrivant al setè quart igualats al marcador. Però un dels punts forts de l’infantil del manyanet, en els partits igualats, està sent la capacitat mental de no marxar del partit i seguir lluitant fins al final, donant una sensació de comoditat amb un resultat igualat. La qual cosa el Vendrell no esperava i va desaprofitar el treball realitzat durant el partit, perdent de 20 punts. Malgrat el resultat, el manyanet no s’ha de relaxar, perquè defensivament té moltes mancances que amb esforç i treball poden corregir-se. Cal felicitar a l’infantil masculí perquè tots els partits guanyats han estat igualats fins a l’últim moment i han demostrat ser un equip mentalment fort. La pròxima setmana toca contra CBT on s’haurà de demostrar més que mai que independement de l’equip que estigui com a rival, han de demostrar que juguen a bàsquet perquè els hi agrada.

5-6-7 MA-NYA-NET

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s