Pas de gegant del CF

En tres partits el nostre cadet femení ha aconseguit guanyar el Claret a domicili, el Morell a casa i aquest dissabte a La Selva fent un salt directament a la primera plaça de la classificació que ens podria donar opcions a classificar-nos per la fase interterritorial.

Els tres han estat partits molt diferents:

A Valls un bon joc i un gran treball en defensa van assegurar un bon resultat (41 – 57). Tot i la falta d’encert de cara a cistella el primer quart va acabar 7 a 7 i els nervis i les ganes de fer-ho bé van afavorir la precipitació i les errades un 11 a 15 deixava un parcial de 18 a 22 que ens va deixar clar que calia continuar treballant i millorant l’encert que finalment ens va donar el partit a favor.

A casa amb el CB Morell el partit ve ser molt descontrolat tot i que aquí les ganes de girar un mal resultat a l’anada i un gran encert sota cistella ens va doblegar el matx a favor amb un exagerat 74 – 58 que no deixa veure les dificultats del partit.

A La Selva el partit el vam tornar a jugar amb equip però davant una defensa molt ben situada per part de l’equip local. El primer període acaba 12 a 11. Un segon quart de partit amb alternances al marcador acaba deixant un marcador a la mitja part de 26 a 28.

La segona part va ser molt competida tot i que a poc a poc el nostre cadet ha anat imposant les ganes de guanyar i descobrint que la defensa juga un paper molt important en aquest joc. El partit ha acabat amb un favorable 51 a 59 que ens permet donar un pas important.

 

Només cal felicitar el nostre cadet i encoratjar-lo a seguir treballant per aprendre i millorar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s