IMV vs TGN

L’IMV del manyanet tornava a sorpendre a domicili guanyant d’un punt contra un TGN que amb una victòria més s’assegurava el segon lloc de la classificació. L’IMV venia de fer un molt bon partit contra el CBT, a casa.

Per això, la intenció era de seguir millorant i demostrant que cada dia ho fan millor. L’inici del partit, els visitants van començar amb un nivell d’intensitat molt elevat i amb encert fent un 0-10 i obligant a demanar temps mort a l’inici de tot. A partir d’aqui, el manyanet sempre va estar per davant del marcador però amb una diferència de 6 o 7 punts. La primera part dels visitants va ser molt bona, tot i marxar al descans amb una mínima avantatge. La segona part va ser molt igualada on el TGN va arribar a igualar el marcador i fins i tot ficar-se al final del 8è un punt adalt. El matx al final va ser d’infart, amb pèrdudes de pilota en moments crucials, però el manyanet amb una mica de sort va poder anotar la cistella final de mitja distància a falta de dos segons. L’IMV tot i no classificar-se per a fer les fases per anar a A-2, ha demostrat jugant d’aquesta manera poden competir contra qualsevol equip de Tarragona de nivell A. El pare manyanet també vol dessitjar sort al TGN per a l’eliminatòria contra el Valls per a classificar-se a A-2. 

5-6-7 MA-NYA-NET

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s