Salle Reus Ploms vs IMV

Salle Reus Ploms 62 – IMV 69    

El Pare Manyanet sorprèn a fora de casa amb una victòria molt treballada contra un gran equip. El partit va ser molt semblant a l’anterior, el qual es va disputar fa un mes al pavelló del pare manyanet, és a dir, va estar igualat des del minut 1 al 40.

Els visitants van començant anotant i sent millors durant els 4 primers minuts, a partir d’aquí, els locals van imposar el seu ritme de joc i es van avançar en el marcador. Però el Manyanet no va baixar els braços en cap moment, tot i alguna vegada estar 9 punts abaix. El setè quart va ser la clau de la victòria pels visitant, ja que van estar molt intensos a nivell defensiu, recuperant pilotes i anotant en contraatac. El vuitè quart la Salle va retallar punts, però la renta agafada en el setè quart i la serietat dels visitants a nivell defensiu, va permetre donar la victòria al Pare Manyanet. El més important d’aquest partit, va ser que l’infantil Verd va demostrar va ser molt regular i va saber imposar-se al final del partit per aconseguir la victòria. Cal felicitar al Manyanet, ja que estan demostrant que tenen molt marge de millora i que cada vegada van a més.

5-6-7-MANYANET.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s