IMV vs CBT

IMV 40 -92 CBT

L’infantil masculí del pare manyanet jugava el penúltim partit de la primera fase de nivell A de Tarragona, contra el CBT.

El resultat anterior marcava la dinàmica del partit, 58-7 a favor del CBT. Per aquest motiu els locals havien d’afrontar el partit amb una gran fortalesa mental i amb un esperit de lluita superior a qualsevol partit. Per això, el principal objectiu d’aquest equip era competir el màxim de temps possible i donar la cara davant un equip amb molt de talent individual i col·lectiu. El pare manyanet, des de l’inici va mostrar aquestes ganes que es necessitaven per a competir i va mostrar un ritme molt alt de joc, arrivant al setè quart perdent de 30 punts. Tot i això, l’infantil del manyanet no va poder aguantar el ritme tant alt que mostrava el CBT durant tot el partit, tancant acta al final del matx. Tot i el resultat, el manyanet no es cansa de donar passes endavant a nivell individual i col·lectiu, i sobretot, de mostrar que volen millorar i que encara poden millorar molt més, ja que només porten 3 mesos de temporada. Per una altra banda, l’IMV del manyanet dessitja sort al CB Tarragona en la segona fase on jugaran a nivell A-1 de Barcelona, la qual serà molt exigent.

5-6-7 MA-NYA-NET

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s