IFV vs Salle Ploms Reus

Aquesta setmana a les IFV els ha tocat enfrontar-se al líder, Salle Ploms Reus, la derrota ha estat clara per una diferència de 50 punts, tot i que el resultat no ho demostra les ganes i el treball de les nostres hi van ser present.

Podríem dir que les rivals eren molt superiors a nosaltres tant a nivell físic com tàctic, tot i això no els hi vam posar fàcil, vam pecar bastant en el bloqueig del rebot, tot i que a ser superiors físicament era complicat, i estàvem una mica cohibides en atac, ja que era més difícil que ens sortissin les coses, encara que, des del meu punt de vista, els partits així algun cop també ens van bé, ens serveixen per treballar molt més i ens fan espavilar.

Després d’haver treballat molt bé tota la setmana quan arriba el partit es nota, vam demostrar ganes de tenir la pilota i que volíem treballar per millorar, eren coses que les setmanes anteriors ens mancaven, ara que ho hem recuperat, toca seguir treballant. 567 MANYANET!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s