IFG vs Carmelites

Bon partit de diumenge contra el Carmelites a casa. Vam jugar molt bé, menys el segon període. No sabem perquè, però mai podem sortir concentrades i a per totes. Necessitem que ens donin un toc d’alerta per començar a treballar. 
Vam aguantar bé les defenses treballant moltes cames i intentant no posar mans, tot i que encara costa no fer-ho. 
Tot i el bon partit que vam fer, vam arribar la mitja part amb un 40-10, i el resultat del partit va ser 74-30. Sí que és veritat que vam augmentar la diferència, però elles van poder arribar més vegades a cistella i sense aprofitar les ocasions, cosa que nosaltres no vam saber solucionar ni modificar. 
Comencem a jugar cm a un equip únic que som i a saber quina funció puc fer en les situacions que ens donen a cada partit. 
Dissabte al matí, anirem a visitar el camp del líder on no ha perdut cap partit i ha guanyat per més de 50 punts gairebé tots els partits. Són massa superiors per a qualsevol equip del nivell de competició, però tal i com vam treballar a casa sense que ens tanqués marcador, anirem allí amb les mateixes ganes i de demostrar que en alguna cosa hem millorat. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s