IFV vs La Selva

Hi ha dies que per molt bo que sigui el treball que fas no es veu reflectit al marcador, el passat diumenge dia 15 va ser un d’aquests dies, les infantils verdes perden per una diferència de 2 punts un partit molt igualat contra C.B. La Selva (64-62), vam treballar bé tot el partit però els petits errors i badades ens van fer emportar la derrota, hem de ser molt més constants tot el partit i millorar tots aquests errors, ja que només treballant bé NO N’HI HA PROU!


Vam tenir un molt bon inici de partit on vam poder començar al capdavant de marcador, vam cometre molts error en el segon quart, fet que ens va fer anar per darrere fins al final del partit, sense parar de lluitar i sumant a poc a poc vam arribar a l’últim període igualats, on una errada defensiva i els nostres nervis en atac van fer que les rivals anotessin una cistella fàcil. Felicitar a CB La Selva per la victòria.

Hem d’aconseguir tornar a lluitar amb la força que ho fèiem a l’inici i recuperar la gana de pilota que teníem, un partit l’hem de treballar els 40 minuts i més en aquesta lliga, en aquest cas vam badar un període i ho vam pagar al final. Partit important que se’ns escapa però tot i així seguirem treballant a poc a poc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s