IFV vs CBT

Les IFV guanyen el seu primer partit a casa, després de la derrota de l’ultim partit i dues setmanes de treball, van sortir amb moltes ganes per no repetir l’error de sortir adormides, aquest bon inici ens va fer arribar al descans amb una diferència de +9 punts.

Tornem del vestuari concentrades i amb ganes tot i que ens adormim una mica i se’ns apropen en el marcador per +3, arribant als últims períodes una mica més ajustades en el marcador, a poc a poc seguim sumant per arribar al final de partit emportant-nos la victòria. Molt bon treball IFV i felicitats per la victòria! 5-6-7 MA-NYA-NET!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s