IFV vs Claret

Les nostres infantils verder inicien la temporada amb moltes ganes tot i que el resultat no ens acompanya davant d’un AE Claret molt superior durant tot el partit.
Durant el primer quart no entrem al partit en cap moment i tenim por davant d’una defensa agressiva per part de l’altre equip, és al segon temps quan fem la primera cistella que ens fa despertar, ens adonem que els hi podem plantar cara i arribem al final d’aquest amb una diferència de 12 punts ( paguem la por del primer quart), 3r i 4t temps ens mantenim igualades, paguem algun error defensiu que ens fa arribar al descans amb una diferència de -15.
Comencem el 5è quart amb ganes i mantenim la diferència fins a l’inici del 6è quart on comencem a notar el cansament i el físic no ens aguanta. Finalment diversos erros en atac deguts a l’esgotament físic ens fa acabar el partit amb una diferència de -21.
Content amb el funcionament de l’equip encara que els hi podríem haver plantat més cara, hem de seguir treballant ja que només és el primer partit i ens queda molt per millorar. 5,6,7 MA-NYA-NET!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s