IFV vs AB El Vendrell

Per acabar la primera fase de classificació del Nivell A, les nostres infantils van jugar el passat diumenge contra El Vendrell, un equip amb el qual ja ens hi vam enfrontar a la pretemporada, en un amistós.

Si comparem els dos partits, podem veure una gran diferència de punts, en el partit de pretemporada la diferencia va ser de -40 punts, en canvi, en aquest segon partit el resultat va ser de 42 a 49, victòria per les visitants. Aquests resultats demostren el gran treball i esforç que estan fent les nostres infantils, tot i que si volem competir en aquest nivell, s’ha de treballar molt més i cuidar els errors.

Vam començar el partit més tranquil·les que altres vegades, tot i que un pèl adormides i apàtiques, jugant molt toves i sense ganes de jugar amb contactes, això ens fa perdre moltes pilotes i no decidir bé les accions en atac, fins al final de la primera part on l’avantatja per les visitants és de 8 punts. Comencem la segona part molt més dures en defensa, i concentrades en atac, això ens fa arribar al descans amb una diferència de -2 punts.

Tornem del descans amb ganes tot i que les rivals comencen a pressionar i això ens fa posar nervioses, petits errors en defensa i pèrdues de pilotes en atac ens fa arribar a final del partit 7 punts avall.

Hem jugat bé i el treball és bo, tot hi que encara cometem errors bàsics explicats des del primer dia deguts als nervis o la falta de concentració, hem d’aprendre a jugar aquests partits ajustats fins al final i controlar els nervis per evitar aquestes petites errades.

Aquesta setmana comencem la fase final de classificació de Nivell A, són 2 partits el primer contra CB La Selva i un segon contra el TGN P, els dos partits seran fora de casa així que toca treballar de valent aquestes dues setmanes, que de ben segur que les nostres nenes ho faran… 567 MANYANET!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s