AM 6è vs La Salle

El passat diumenge vam participar un any més de la diada de minibàsquet. Entre jugadors de Tarragona i Reus vam fer possible gaudir d’aquest esport que a nosaltres tant ens apassiona.

L’aleví masculí de 6è va ser un dels equips en estrenar la diada jugant contra La Salle però els alevins de 5è no van trigar molt més en fer-ho competint contra El Carme. Vam jugar un total de sis partits en els quals els nostres alevins van lluitar i esforçar-se molt, fent gaudir a la grada de cadascun d’ells. Els nostres grans van demostrar que saben tant competir a la pista com animar des de la grada als seus companys, va ser un dia ple d’emocions amb l’únic objectiu de gaudir del bon ambient de bàsquet. Però això no acaba aquí la setmana que ve tornem amb més a La Salle Tarragona!! 5,6,7 MA-NYA-NET!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s