PB2NLILA vs ROCABRUNA

Aquest cap de setmana hem jugat un partit a casa contra Rocabruna.

Hem començat una mica adormits, sense ganes de pilota, és per això que ens hem mirat el rebot, en lloc d’anar-lo a buscar i no hem lluitat totes les pilotes.

Ha sigut al tercer quart, que hi ha hagut una millora força considerable en actitud: hem començat a anar al rebot, hem corregut per davant de la pilota per rebre els passes i hem donat més passes que a les altres dues parts. Tot i això, encara ens costa fer passes endavant, cap a cistella i sobretot, saber escollir quin és el millor passe. Això ho seguirem treballant als entrenaments. Tot i que ja estàvem molt cansats per la calor, quan ens hem activat, en defensa s’ha notat que hem fet un esforç per arribar a parar els jugadors per davant i robar moltes més pilotes.

Cal dir que avui s’ha vist un equip on tots els jugadors han treballat per igual a gairebé tots els períodes. Tots han aportat el seu granet de sorra i això ens ha agradat molt.

Seguirem treballant!

Amb el patrocini de: