SMA vs TBC

MANYANET REUS A 75 – 69 TORREDEMBARRA BC

Venia el líder i era un partit el quals els jugadors volen jugar i competir. 

Inici marcat per una barreja de relaxació i desgast físic sumat a la incomoditat que no ens feia enllaçar 3 pases ni bloquejos per trobar situacions còmodes. El rival va trobar encert desde fora i va dominar el primer quart amb un 14-20.

Al segon quart el rival va agafar +10 i nosaltres ens acostàvem pero tornaven a marxar, fins al últim minut que 4 bones accions ens donaven opció de ficar-nos per davant pero finalment acabàvem el quart – 3.

Al pas per els vestidors sabiem que sense la nostra millor versió estàvem allà i que eren detalls, els primers minuts del 3er van ser marcats per la incertesa i per algunes decisions arbitrals que van desquiciar una mica al equip i el rival a meitat de quart va agafar la máxima en 14 punts, pero dintre de la bogeria i el descontrol, vam plantejar variants defensives i sumat al bonus del rival desde el minut 3, l’equip va anar capgirant la dinàmica fins a acabar el quart – 3 tenint la opció de ficar-se a 1.

A l’últim quart l’equip es va ficar per davant, cosa que desde el 3-0 no ho feia, i es movia el partit en diferencies de +1 o – 1, i un triple de Joan Pallejà sumat a un Sergi Plaza imperial i un treball defensiu brutal, va portar el partit al nostre terreny favorit i vam poder jugar un final controlant el tempo i sent l’equip que som, tenint caràcter i les coses clares, trobant situacions de avantatge amb els interiors, traient tirs lliures i sobretot defensant com a monstres, al final +6 contra el líder i un paset més per l’objectiu. 

Podríem fer especial menció en alguns jugadors destacats, pero sería molt injust per la meva part no destacar el grup, desde el primer a l’últim, desde el que més va jugar al que menys, a vegades xerrem molt pero ningú pot dir que no som un EQUIP i això ens fa remar junts. Seguirem disfrutant

5,6,7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: