SMB vs ALCOVER

MANYANET REUS B 59 – 72 CB ALCOVER

Dissabte els nostres nois del territorial van plantar cara al que fins a dia d’avui és el segon classificat de la competició. Tot i que ens vam avançar en el marcador a la primera part i jugant un molt bon partit fins a la mitja part, vam sortir del descans del vestuari molt diferents. Si el que havíem de fer era sortir encara més forts, ho vam fer tot just al contrari, cosa que va facilitat la gran diferència en el marcador.

El nostre joc va estar absent de jugades ben pensades i jugades entre tots els nostres companys d’equip. Unes defenses marcades per una 2a ajuda inexisten, i les poques que hi havia, esperaven a l’atacant sota cistella. Per tant, poca cosa teníem a fer.

Esperem que aquesta jornada de descans ens permeti poder fer un click i afrontar el darrer partit de la 1a fase a casa, el dia 1 de març contra el Mora d’Ebre.

Amb el suport de: