BELLVEI vs SMA

CB BELLVEÍ 64 – 57 MANYANET REUS A

Es trenca la ratxa finalment en un partit marcat per les baixes i la duresa durant molts minuts.

Ens presentàvem sense bases i amb 6 jugadors mes un junior, camp complicat i rival difícil on sabiem que tindríem que ajudar-nos mes que mai entre tots.

El rival començava tenint un gran encert exterior i nosaltres donàvem mes facilitat de la que volíem per poder circular i que poguessin tirar desde el perímetre, en atac el rival es tancava moltíssim sobre els interiors pero encara així trobàvem un últim passe per anar sumant i seguir a poca distància al final del primer quart. 17-13

Al inici del segon quart, l’equip va pujar intensitat defensiva i davant d’una defensa zonal va trobar-se còmode circulant i trobant els bons tirs, fet que ens feia apropar-nos, pero uns petits detalls amb 2 triples finals del rival ens feia marxar a vestuaris a 5 punts. La duresa era elevada i les mans també tot I que el criteri arbitral permetia moltíssimes mans i contacte, a vegades massa i tot.

A la sortida de vestuaris l’equip va demostrar caràcter i va sortir enxufat, intentant portar el ritme i pujant el nivell defensiu, era un partit de defenses i de ser dur i controlar el rebot. Vam començar a controlar el rebot i a treure faltes, i tot i portar el ritme del quart vam acabar a 2 punts, 51-49.

Arribava el partit on millor ens movem i on sabem jugar, era qüestió de picar pedra, i tot i que el rival va començar marxant d 7, l’equip es va ficar el mono de feina, va baixar al fang i un seguit de accions acabat amb un triple d’Alex, ens va ficar 2 punts a dalt a falta de 3 min i mig, a la jugada següent el tirador de l’altre equip va aprofitar un desajust defensiu nostre per castigar i tornar-nos el triple i aquí va arribar un cúmul de situacions, un cop patit pel nostre jugador Carles Borras, al coll, més un rebot ofensiu del rival amb falta no xiulada al nostre jugador Marcel, mes una falta en atac nostra, sumat a la pèrdua d’un jugador nostre als últims 2 minuts, a causa de raons de salut, va fer que l’equip marxes del partit i que els últims 2 minuts no juguéssim a res pràcticament i que al final patíssim la derrota. 64-57

Tot i perdre, destacar l’ajuda del junior Simon Escolà i del treball i el caràcter de l’equip davant d’una situació tant complicada, te molt de mèrit i a la vegada fa rabia perque ho teníem.

Seguirem!!

Amb el suport de: