JM vs VILADECANS

MANYANET REUS 48 – 49 VILADECANS

Primers dos quarts on sortim a veure que passa i com anirà el partir, falten ganes i més concentració per poder tenir control del partit, deixant que el rival pugues atacar còmodament i permeten una diferencia de -8 a la mitja part. 

Sortim amb una altre cara i sortim a defensar i voler guanyar el partit, canvi de actitud que pasa a marcarse en que érem nosaltres qui volem guanyar partit, el equip rival li costava treure cistelles i tenir ocasions algo clares ja que els ofegàvem en defensa i lluitàvem tots els rebots, el final arribava amb un triple seguit, una bona defensa i un 2+1 en atac altre vegada ens permet ajustar el partit final. Una ultima defensa on ens fan cistella i amb última possessió per nosaltres on no trèiem resolució de la jugada marcada i surt un triple forçat. 

Felicitar igualment als jugadors per treure una segona part molt merescuda per nosaltres, seguim treballant

5, 6 i 7 Manyanet!!

Amb el patrocini de: