IM vs VALLS

MANYANET REUS 72 – 46 CB VALLS

Primer partit competit de la temporada, sense menysprear a un valls que va estar actiu i intens tot el partit.

El inici va estar marcat per un intercanvi de cistelles i per un joc poc combinat nostre i un moviment de pilota amb un gran encert del rival. Teníem avantatges petites pero el joc era dolent i aconseguíem arribar amb un +9 al descans.

A partir d’allà l’equip va cambiar l’actitud i a base d’una bona defensa, i una millor combinació en la circulació de pilota vam trobar bones opcions i l’equip va anar de menys a mes, vam anar agafant diferències fins acabar fent un bon bàsquet i tenir la diferencia final.

El positiu el canvi d’actitud, i el no venirnos a baix quan hem trobat algo de competició i acabar disfrutant del partit.

Seguirem treballant per millorar!!

Amb el patrocini de: