PUIGCERVER 1RA vs PB2NLILA

Aquest cap de setmana hem jugat a la pista de la Puigcerver.

Hem fet un bon partit, però ens costa estar al màxim tota l’estona, hi ha moments que ens despistem i ens relaxem.

Hem treballat diferents aspectes del joc que de mica en mica anem millorant. Sobretot, la defensa individual i el fet d’anar ràpids i forts cap a cistella. Mentre érem a pista, cadascú ha defensat un jugador i s’ha encarregat que no rebi i no pugui anar cap a cistella. Ho hem fet molt bé durant quasi tot el partit i és una mostra de com estem aprenent. Per altra banda, al principi no teníem gaires ganes de pilota i ens feia por tirar, però hem anat canviant l’actitud i tot això s’ha vist reflectit: moltes pilotes robades i molts tirs a cistella.

Hem de continuar treballant als entrenaments.

5-6-7, MA-NYA-NEET!!

Amb el patrocini de: