DOBLE PARTIT SMB

Dimecres, vam jugar a casa del CB La Cala un partit endarrerit del mes de gener. Encaminàvem el partit com un dels més importants de la temporada ja que són els que van, a dia d’avui, els primers en la classificació amb un sol partit perdut, el nostre en l’anada. Som els únics que els hem vençut i que no vam poder repetir l’experiència. Tot i que la vam tenir varies vegades a les mans, se’ns va escapar. Val a dir que vam punxar moltíssim en el balanç defensiu, on ens van agafar molts contraatacs i no vam saber parar-ho.

Dissabte vam jugar a casa contra el Salou. Un altre partit difícil ja que en l’anada ens van fundir a base de triples i ens vam quedar amb pocs recursos per poder capgirar el marcador. Aquest dissabte doncs, el vam saber encarar molt millor, tot i que ens va costar. Al primer període només vam ser capaços d’encaixar 5 punts, en canvi, al segon vam fer-ne 30. Ja només amb això, ja es veu que quan tenim ganes i som actitudinalment eficaços, som un equip molt diferent.

En conclusió dels dos partits: ens costa molt ser nosaltres mateixos, ens costa molt concentrar-nos i som molt volàtils. Hem de millorar aquesta faceta per poder aconseguir alguna victòria més, perquè jugar, juguem bé, posar-la, la posem, i defensar, defensem. Toca creure-s’ho. Quina millor opció que fer-ho diumenge contra el Constantí.

Amb el patrocini de: