TORREDEMBARRA vs IM

TBC Torredembarra 17 – 65 MANYANET REUS

Partit de mes a menys on l’equip ha sortit concentrat i amb intensitat en defensa, intentant donar ritme al joc, i trobant divisions intercalant combinacions de passar i tallar i agafant les primeres diferències.

L’equip quant s’ha vist amb uns 20 punts a dalt, ha anat relaxant-se, i es aquí on ens va costar invertir la pilota i moure la pilota en atac i el rival s’ha vist amb mes opcions de jugar amb comoditat.

Després del descans l’equip seguia agafant diferències pero en defensa cometíem molts errors i el joc era poc vistos inclús vam arribar a perdre algun parcial.

Al final 1 mes i no hi ha altre camí que deixar de centrar-se en el marcador i centrar-nos en els detalls que podem millorar per créixer.

A pel següent!!

Amb el patrocini de: