MORELL vs SMA

CB MORELL 59 – 62 MANYANET REUS A

Seguim jugant amb foc, partit on l’inici ha estat marcat per un intercanvi de cistelles on els locals amb la gent jove, el ritme i l’alt encert de cara a cistella marcaven les primeres diferencies permetent masses punts en contra, al final del quart 20-14.

Al inici del segon quart, l’equip s’ha centrat i s’ha fet mes dur darrera, i ha pogut correr realitzant alguna transició ofensiva aprofitant les avantatges que teníem, ens aconseguíem ficar per davant, pero un últim minut dolent en els dos costats donava fruit amb un triple rival, marxar – 3 al descans.

Sabíem que el pas per vestuaris havia de servir com a toc d’atenció i punt d’inflexió per canviar actitud i la dinàmica del joc, i això semblava al iniciar el quart agafant 6 punts de renta, pero una petita relaxació i 3 pilotes perdudes en atac, a donat pas a que es tornés a igualar el partit, partit on ha entrat en uns minuts de bogeria, amb 1 antiesportiva, 2 tècniques i semblava que els tirs lliures ens podrien fer distanciarnos pero la igualtat seguía, 8 punts de Carles ens feia marxar +4 al últim i veure que seria un altre dia de baixar al fang.

Al últim quart, no hem estat còmodes en cap moment, jugant atacs llargs i molts cops no trobant una bona circulació on el rival ho aprofitava i es ficava per davant a falta de 3 minuts, dos triples, un clau ha falta de 20 segons, el caràcter i la defensa a les últimes 2 jugades, ens ha tornat a donar el partit, recalcar el 40 i pico per cent en tirs lliures on es una marca significativa, ja que ho hem trobat a faltar.

Poc més, necessitem aprofitar que estem traient aquests partits i tornar a ser EQUIP I treballar, dimecres un altre final. A per totes, perquè podem!!