SMB vs REUS DEPORTIU

MANYANET REUS B 62 – 39 REUS DEPORTIU

Comencem el partit amb molt de ritme, marcant la diferència, tant en el marcador com en pista, corrent molt en atac i sent durs i forts en defensa. Semblava que el partit seria fàcil, però una zona molt simple ens va dificultar molt seguir mantenint un nivell d’encert com el que vam tenir just en l’inici. Ens van castigar força des de la línia de 3 punts, vam baixar, clarament la nostra actitud defensiva. Si mirem l’acta, el 3r període és d’una clara fantasia extreta d’un llibre d’ideal del bàsquet amb un parcial de 17 a 1. L’últim quart, quasi bé, i de ben poc va anar que fos al revés, amb un 8 a 17, a favor del roig-i-negres.

Tenim feina per fer durant aquesta setmana, i esperem que arribi, ja que dissabte tenim de previsió un partit que pot semblar fàcil però del que no ens hem de fiar …

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: