REUS DEPORTIU vs PB1RBLAU

Bon partit el d’aquest dissabte del prebenjamí de 1r blau a casa del Reus Deportiu. Vam treballar moltíssim durant tot el partit que, tot i defensar molt bé, a vegades ens costa anar a prendre la pilota, i no serà per ganes, sinó perquè encara no li hem agafat del tot, la confiança a aquest joc, però que poc a poc se’ns anirà traient. Poc a poc, també, cada vegada som més els que sense por a la pilota, som capaços d’anar de punta a punta de pista fent botar la pilota i anar ràpid per poder fer bàsquet abans que el rival. Va haver un parell de períodes en els que va dominar el nostre joc i on fins i tot, fent 1r de primària, tenim qui ja ens feia entrades o llançaments de 3 punts. Independentment si aquests entraven o no, el més important és que som capaços de fer-ho, els encerts ja arribaran.

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: