JM vs CATÒLIC HOSPI

MANYANET REUS 69 – 44 CENTRE CATÒLIC L’HOSPITALET

Molt bon treball del equip a la tornada de Nadal. Al inici del partit els jugadors ban sortir concentrats i aprofitant els avantatges que oferien els 1c1, la defensa era molt solida i robant pilotes a les sortides dels blocs directes. Final del primer quart 27-13.

A la sortida del segon quart el equip rival reacciona defensivament pujant duresa e intensitat i ens dificulta molt més el moviment de pilota per el exterior, nosaltres no abaixem els braços i ataquem millor amb els blocs directes i les seves continuacions als nostres interiors que treuen avantatge. Final del segon quart 40-28.

A la segona part sortim igual de concentrats defensivament i donem poques oportunitats a que puguin jugar el seu joc, la defensa en canvis i les ajudes de últim home marquen la diferencia a favor nostre. Final tercer quart 55-36.

El últim quart segueix la mateixa dinàmica de bon treball defensivament i tancant el rebot defensiu per evitar segones oportunitats, en atac les boles perdudes i ja la falta encert provoquen una mala ratxa negativa. Final del partit 69-44.

Molta bona feina en conjunt del equip que ens permet donar un pas més a la classificació i poder començar una segona volta final amb moltes opcions encara. Seguim treballant 5,6 i 7 Manyanet!!!

Amb el patrocini de: