CMV vs VENDRELL 1

MANYANET REUS VERD 62 – 48 AB EL VENDRELL 1

Partit ajornat de la jornada 8 on jugàvem contra el primer classificat.

El Manyanet Reus va sortit molt concentrat, realitzant una bona pressió defensiva i amb força encert des del perímetre. Això unit amb el desencert visitant inicial va permetre agafar uns punts de marge a favor dels locals a l’acabar el primer quart.

Els locals van baixar la intensitat defensiva i la responsabilitat en l’1 contra 1 defensiu, que va permetre que els visitants tinguessin més encert i s’arribés a la mitja part amb un resultat més igualat però a favor dels de Vendrell.

El tercer i quart quart, el Manyanet Reus van aconseguir mantenir la concentració i la intensitat, en atac jugant molt ràpid i quasi sense bots i en defensa pressionant molt bé tota la pista i assegurant la major part de rebots defensius. Aquest bon joc juntament amb una actitud molt positiva de tot l’equip va permetre acabar el matx amb un 62 a 48 a favor del Manyanet Reus.

Amb el patrocini de: