SANT JOSEP BLAU vs PB1RBLAU

Tal i com diuen en llengua espanyola: madrugar es de guap@s, doncs bé, ho som perquè vam tornar a matinar, els de 1r per anar a la pista del Sant Josep jejeje. A més, ens va agradar perquè amb el fred que feia, segur que tots ens hem congelat en el temps i ens ha quedat una millor pell … Fins i tot els jugadors/es també els hi va costar entrar en partit, segurament, també pel fred, però la veritat és que no hi havia manera d’arribar a cistella i posar-ne alguna. I això que lluitaven moltíssim les pilotes, tant en atac com en defensa. En aquest aspecte, m’agradaria destacar la feinada que estan fent defensant cadascú al seu, tot i que sovint se’ns oblida i anem tots a la pilota. Ho seguirem treballant.

A nivell d’atac, com deia, ens va costar molt posar cistelles, m’atreviria que quasi bé fins a la meitat del partit no en vam posar cap.

Seguirem treballant als entrenaments ja que volem anar a l’últim partit de l’any a per totes!

5, 6, 7 MA-MYA-NEET!

Amb el patrocini de: