REUS DEPORTIU vs CMV

REUS DEPORTIU 54 – 91 MANYANET REUS VERD

Un partit de diumenge on el Bàsquet Manyanet va marcar una diferència en el marcador tot just començar el partit gràcies a assegurar i lluitar tots els rebots que hi havien, tant en atac com en defensa, que provocava més possibilitat d’encert en els atacs visitants.

De mica en mica el Reus Deportiu es va anar sentint més còmode fins que al segon quart, l’equip visitant va fer una sèrie de bons atacs amb un moviment de la pilota força fluid que va produir un distanciament encara més gran en el marcador.

El tercer i quart quart, el Bàsquet Manyanet no va baixar la velocitat de moura la pilota en atac i va saber mantenir la intensitat en defensa, tot i que amb certs errors.

Això va permetre finalment acabar el partit amb un 54 a 91 a favor del Bàsquet Manyanet.

Amb el patrocini de: