LAIETÀ vs JM

CE LAIETÀ 43 – 54 MANYANET REUS

Partit jugat a Barcelona, sabíem la importància que tenia venir a competir aquí, i ho hem pagat molt car al principi. Hem sortit amb un bon ritme i dinàmica, en atacar trobàvem dificultats en poder acabar fàcil però teníem opcions sense encert, en defensa érem molt tous i no igualàvem la intensitat cosa que ens ha provocat acabar el quart 18-4 en el marcador, molt dolorós de veure. 

El segon quart ja podem parlar diferent, el equip ha sortit a menjar i a guanyar el partit, la defensa molt dura i repartint en intensitat entre tots els jugadors + banquillo ens feia girar el marcador com si fóssim un equip. En atac trobàvem els espais en el 1c1 i amb el moviment de pilota per trobar cantonades també. Resultat segon quart 21-27 (parcial de 3-21). 

Al retorn de la mitja part els equips ens hem acomodat a mantenir el bon ritme i la intensitat, la duresa de les faltes anava augmentant però nosaltres no baixàvem els braços em cap moment i el  equip rival no podia jugar còmode, final del tercer quart 32-40.

El últim quart hem pogut anar jugant amb el control del partit, anàvem buscant avantatges i quan movíem la pilota trèiem avantatges ràpidament, el bot quan atacàvem encara ens pasa factura quan es molt repetitiu i no serveix per treure avantatge. El equip rival feia pressió, provava pressió, pujava intensitat defensiva, repartia més, nosaltres però ho igualàvem i no baixàvem la intensitat en cap moment, defensa dura i tancant el rebot per evitar segones oportunitats, al final acabem amb el resultat 43-54.

Felicitar molt al equip perquè ells mateixos han aixecat el partit i han demostrar un molt bon caràcter per fer-ho, seguim treballant, 5,6 i Manyanet!!

Amb el patrocini de: