IM vs CBT

MANYANET REUS 72 – 22 CBT

Partit aplaçat el jugat dimecres. Sortida inicial marcada per una pressió alta i una defensa individual que no deixava al rival pràcticament passar mitja pista, fet que va donar pas a un 22-0 inicial, va ser a partir de la meitat del 2on quart, que l’equip es va relaxar, sobretot defensivament i el rival va aprofitar per mostrar els seus millors moments i minuts, en atac tampoc trobàvem el millor joc ja que érem incapaços de donar 3 passes seguits, per poder oferir un joc vistos i a la vegada satisfactori. Tot i així desde la banqueta vam apretar i vam voler mantenir la intensitat per oferir una bona imatge i l’equip per moments millorava i augmentava la renta per poder acabar jugant a plaer. 

El resultat, tot i ser ampli no deixa un estat del tot satisfactori, volem millorar i ens queda moltíssim per estar al nivell que voldríem, de manera que toca seguir treballant i intentar donar passets, per seguir

 millorant i oferir una bona imatge tant de joc com d’actituds.

Amb el patrocini de: