RAPITENC vs AM

CB RAPITENC 43 – MANYANET REUS 51

Partit que va ser complicat desde un bon inici, al cap teníem el primer partit de la temporada, on vam perdre contra el mateix equip de 30 a casa, era complicat per la pista de parquet, que relliscava bastant i botava raro.

Comencem bastant encertats en el tir en unes dos primeres parts en que apretem molt en defensa i obtenim cistelles fàcils a partir de contraatac i 1c1.

Les dos següents parts són més ajustades, comencem a tenir alguns errors en  el balanç defensiu i deixem que l’altre equip ens posi cistelles fàcils, i a nosaltres ens costa més anotar per la defensa molt física per part del rival.

La segona meitat segueix igual que les dos anteriors, amb defensa molt física per part dels dos equips i arribem a la última part empatats a punts.

Finalment un molt bon parcial de 2-10, ens permet emportar-nos la victòria en una pista complicada i contra un equip, que com ja he dit anteriorment, havíem perdut de 30. Molt bona actitud del equip i un gran treball ens queda per fer i millorar.

5-6-7 MANYANET 

Amb el patrocini de: