AM vs SALOU

MANYANET REUS 44 – 62 CB SALOU

Derrota del equip, a casa contra el Salou.

Inici de partit molt bo del equip, encara que semblés al escalfament, que estiguéssim adormits al jugar a les 9 del matí, encara així vam sortir anotant punts al contraatac i sense permetre cistelles fàcils del equip rival. Les tres parts següents baixem la intensitat defensiva i permetem que l’altre equip anoti punts amb més facilitat, i nosaltres sense poder correr tant contra un equip molt alt no vam aconseguir cistelles fàcils. Un bon treball del equip en atac després de la mitja part, va permetre anotar però en defensa vam ser tous per tant no vam poder contra la seva superioritat física. Finalment, fem una última bona part i se’ns queda un bon gust de boca del partit en general.

Fora de casa aquest partit el vam perdre de 38, perdem de 18, es comença a notar la millora del equip en aquests mesos de treball.

5-6-7 MANYANET

Amb el suport de: